LUFC Logo
LUFC LabConsultants
Laboratorium & LIMS support door kennis en ervaring!
Laboratorium en LIMS Consultants
Laboratorium en LIMS Consultants

LUFC LabConsultants

LUFC dienstverlening voor het laboratorium

LUFC LabConsultants is begin 2010 opgericht door Louis Uunk. Louis heeft ruim 30 jaar ervaring in het ondersteunen en adviseren van laboratoria op het gebied van software (LIMS, ELN, SDMS, CDS) selectie- en implementatietrajecten, efficiƫntie- en workflow-optimalisatie en projectmanagement.

LUFC wordt meestal betrokken bij projecten die een hoge mate van expertise en ervaring vergen, zoals bijvoorbeeld een LIMS selectietraject. Onze consultants hebben gemiddeld 25 jaar ervaring met een of meerdere aspecten op het gebied van het laboratorium.

LUFC consultants hebben  tientallen projecten uitgevoerd bij grote en kleine laboratoria uit diverse marktsegmenten zoals Food, Pharma, Chemical, Clinical, Forensics, Environmental, Commercial, Building Materials etc.

Enkele wellicht bekende laboratoria die gebruik hebben gemaakt van de dienstverlening van LUFC LabConsultants: NFI, RIVM, KWR, TNO, Sanquin, NKI, Avebe, Canon, GEOS, Boskalis, Roba etc. Een uitgebreider overzicht vindt u bij projecten/klanten.

 

Voorbeelden van diensten die LUFC aanbiedt:

 

LUFC LabConsultants zet de aangeboden diensten in om voor het laboratorium het beste uitgangspunt te verkrijgen waarmee de medewerkers optimaal kunnen functioneren. Hierbij wordt vastgesteld wat er nodig is om de werkzaamheden op een zo efficient en veilig mogelijke manier te kunnen uitvoeren. De organisatie van het laboratorium, optimale werkverdeling, werkrelaties en normaliseren van werkdruk zijn daarbij enkele belangrijke onderwerpen. Een goed geimplementeerd laboratorium informatiemanagement systeem (LIMS), dat de medewerkers ondersteunt tijdens de werkzaamheden en de benodigde management informatie levert, kan daarbij van grote waarde zijn.

 

LUFC LabConsultants is volledig leverancier-onafhankeleijk. Wij werken alleen in opdracht van het laboratorium en in geen enkele vorm voor leveranciers van hardware en/of software.


Voor additionele informatie of een oriënterend gesprek kunt u contact met ons opnemen.